Het is mooi weer vandaag in Oslo!

IMG_20120714_174359

Ja ja het is zo waar mooi weer vandaag in Oslo. Na een hele week regen hebben we vandaag zon en is het zo’n 20 graden, heerlijk! Het was een drukke en vermoeiende week, maar we hebben veel kunnen regelen; een (tijdelijk) Noors ID-nummer; een belastingkaart, een bankrekening en het belangrijkste, een appartement.

Vandaag hadden we tijd om een beetje uit te rusten en dat hebben we gedaan bij Sognsvann, een meer aan de rand van Oslo (zie foto). Je gaat een kwartiertje met de metro en vervolgens ben je midden in de natuur!  Na lekker even in de zon te hebben gelegen, hebben we de middag afgesloten met een echte Noorse wafel.

Morgen weer terug naar Nederland. Het voelt gek; aan de ene kant heb je het gevoel weer naar huis te gaan maar aan de andere kant weet je dat over iets meer dan een maand Oslo het nieuwe thuis is….


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in E:\HostingSpaces\DeKoning6\johanenmonique.nl\wwwroot\wp-includes\class-wp-comment-query.php on line 388

2 thoughts on “Het is mooi weer vandaag in Oslo!”

 1. Hoi Johan en Monique,

  Wat heerlijk, toch nog zon en wat een mooie omgeving. Vandaag weer naar “huis” ook al klinkt dat raar.

  Het zal nog een drukke tijd worden, van inpakken en het huis in Zaandam achterlaten.

  Maar dan met Whiskey, Banjer en Miepie op weg naar het avontuur.

  Veel geluk samen.

  Groetjes vanuit Purmerend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *